Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
700
g de rhubarbe fraîche, épluchée et coupée en tronçons (2-3 cm)
nebo 700 g de rhubarbe surgelée, en tronçons (2-3 cm), préalablement décongelée - 40 g d'eau
- 100 g de sucre roux, à ajuster en fonction de vos goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 487 kJ / 113.5 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crumble rhubarbe-gingembre
55 min
Clafoutis à la rhubarbe
55 min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2h 10 min
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2h 30min
Compote rhubarbe fraise
35 Min
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55 min
Tarte à la rhubarbe
1h
Compote poire-rhubarbe
25 min
Clafoutis léger à la rhubarbe
1h
Confiture de rhubarbe à la vanille
6 Std.
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 Min