Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 180 g water
- 60 g milk
- 20 g oil, plus extra for greasing
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 360 g plain flour
Filling and Assembly
- 2 fresh shiitake mushrooms
- 2 spring onions, cut in pieces
- 80 g white cabbage leaf, cut in pieces
- 20 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 140 g pork mince
- 40 g Japanese soy sauce
- ½ tsp sugar
- 15 g oyster sauce
- 10 g sesame oil
- 400 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1032 kJ / 246 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Char Siu Marinade
10 Min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 Std.
Teriyaki Marinade
15 Min
Mala Bakkwa
4h 35min
Orange curry dressing
10 Min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5 Std. 15 Min
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2 Std. 30 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Almond and Matcha Cake
1 Std. 10 Min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 Std.
Pork with Black Bean Sauce
30min
Fried Wontons
45min