
Kompatibilní verze
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-vide Beef
- 2 beef flank steaks (approx. 400 g each, see tip)
- 30 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 40 g dark soy sauce
- 50 g light soy sauce
- 30 g toasted sesame oil
- 1 Tbsp oyster sauce
- 2 tsp brown sugar
- 2 - 3 pinches ground cloves to taste (volitelně)
- 2 star anise
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice freshly squeezed (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder - water cold, for cooling
Stir-fry Vegetables and Assembly
- 50 g water plus 1½ Tbsp for mixing with cornflour
- 2 Tbsp rice wine (see tip)
- 2 Tbsp rice vinegar
- 1 Tbsp cornflour
- 3 Tbsp oil
- 100 g onions halved then sliced in half-moon rings
- 150 g tomatoes cored, quartered
- 150 g peppers red or yellow, cut in pieces (2 cm)
- 1 spring onion thinly sliced (approx. 2 mm), for garnishing
- sesame seeds for garnishing
- jasmine rice for serving (see tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 583 kcal / 2437 kJ
- Protein
- 47 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 1238 mg
Alternativní recepty
Sticky Apple Pork Ribs
2hod. 30min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5min
Chinese Pork with Vegetables
1hod. 20min
Korean Fried Chicken
3hod. 10min
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4hod. 25min
Leftover Poultry Pho
2hod. 15min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1hod. 20min
Char Siu Marinade
10min
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1hod.
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2hod.
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Sticky Chilli Beef
55min