Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Steamed Rice
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
-
350
g short grain rice
nebo sushi rice
Chicken Katsu Curry
- 15 g oil, plus extra for baking
- 5 garlic cloves
- 120 g onions, cut in large pieces (2 cm)
- 200 g carrots, sliced (1 cm)
- 1 ½ Tbsp curry powder
- 145 g plain flour
- 500 g liquid chicken stock (see tip)
- 20 g brown sugar
- 15 g Japanese soy sauce
- ½ tsp garam masala
- 1 dried bay leaf
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 2 medium eggs, beaten
- 160 g panko breadcrumbs
- 4 chicken breasts, skinless (approx. 180 g each)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4067.5 kJ / 972.2 kcal
- Protein
- 59.5 g
- Sacharidy
- 145.4 g
- Tuk
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 1192.3 mg
Alternativní recepty
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Sticky Chilli Beef
55 Min
Sticky Sesame Chicken
40min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20min
Curry Noodles with Pork
45 Min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Chicken Tikka Flatbreads
45 Min
Butter Chicken
50min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1h