
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto avena e cacao
- 2 uova
- 100 g di zucchero
- 100 g di farina di avena
- 30 g di cacao in polvere
- 50 g di latte parzialmente scremato
- 60 g di olio di semi di girasole
Crema alla ricotta
- 60 g di biscotti secchi
- 2 uova
- 200 g di ricotta
- 125 g di yogurt naturale alla nocciola
- 30 g di zucchero
- 5 cucchiaini di crema gianduia
- cioccolato bianco q.b. per guarnire
- ribes rosso q.b. per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 275 kcal / 1151 kJ
- Protein
- 6.3 g
- Tuk
- 13.2 g
- Sacharidy
- 32.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta al lime e cardamomo
50min
Torta all'amaretto con crema
1hod. 5min
Torta cioccolato e arancia
1hod. 25min
Torta integrale di mele
45min
Torta banane, bacche di goji e mandorle
35min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1hod. 30min
Coppa leggera al cioccolato
1hod. 40min
Torta raw al cioccolato e banana
1hod. 20min
Torta fior d'arancia
50min
Torta di pane con nocciolata
1hod. 10min
Torta di segale con mele e nocciole
1hod.
Torta avena e frutta secca al Varoma
2hod.