
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina manitoba + q.b.
- 150 g di farina di avena
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di sale preferibilmente integrale
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 229 kcal / 958 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 38 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane integrale in cassetta
4hod.
Spighette al kamut
3hod. 55min
Grissini di avena
1hod. 15min
Pagnotte turche
2hod. 20min
Pane alla soia
3hod. 10min
Pane rustico ai semi
1hod. 30min
Pane di avena con semi di zucca
3hod. 50min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3hod. 10min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3hod. 40min
Mezzaluna di pane al farro
3hod.
Pane ai cereali con i semi
3hod. 10min
Pane integrale ai semi vari
4hod. 10min