Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina manitoba + q.b.
- 150 g di farina di avena
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di sale, preferibilmente integrale
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane all'orzo
2h 45min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pane integrale al vapore
2 Std.
Filone di sola semola
2h 50 min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane di grano saraceno
2h 35 min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Il pane di Altamura
4 Std.