Kompatibilní verze
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le caramel au chocolat
- 75 g de beurre salé, coupé en morceaux
- 125 g de cassonade
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
Le riz au lait
- 200 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 1000 g de lait
- 2 pincées de vanille en poudre
- 90 g de sucre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1908.2 kJ / 455.1 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 48.8 g
- Tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Riz au lait
1h
Mille-galettes de blé noir
35min
Gâteau de semoule
2 Std. 45 Min
Crème au chocolat
3 godz. 25 min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Crème dessert à la vanille
3 godz. 40 min
Crème au lait de coco
15min
Riz au lait au chocolat
1 Std. 5 Min
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Œufs au lait
50 min
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3 Std. 15 Min
Riz au lait au coulis de framboises
50 min