Kompatibilní verze
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le caramel au chocolat
- 75 g de beurre salé, coupé en morceaux
- 125 g de cassonade
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
Le riz au lait
- 200 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 1000 g de lait
- 2 pincées de vanille en poudre
- 90 g de sucre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1908.2 kJ / 455.1 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 48.8 g
- Tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Riz au lait
1u.
Crème dessert à la vanille
3 Std. 40 Min
Œufs au lait aux Carambar
1 godz. 30 min
Crème au chocolat
3h 25min
Crème brûlée au chocolat
3 godz. 15 min
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Mousse au caramel salé
4h 30min
Crème dessert aux deux saveurs
1 Std. 15 Min
Riz au lait au chocolat
1h 5min
Entremets chocolat noisette
2 godz. 30 min
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20min