Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 blanc d'œuf
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de mascarpone
- 30 g de sucre en poudre
- 6 oreillons d'abricots au sirop, en conserve, coupés en brunoise
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 549 kJ / 131 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45 min
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 min
Mousse d'abricot aux amandes
Žádné hodnocení
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 godz. 30 min
Mousse meringuée au pamplemousse
12h
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min
Mousse à l'abricot
3h 30 min
Petite crème express aux fruits rouges
15min
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 godz. 30 min
Verrine à la pomme
30 min