Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 blanc d'œuf
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de mascarpone
- 30 g de sucre en poudre
- 6 oreillons d'abricots au sirop, en conserve, coupés en brunoise
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 549 kJ / 131 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crumble express de Bruges
35min
Tarte au citron destructurée
20 min
Verrines à l'orange
1 godz. 15 min
Fruité acidulé
50min
Mousse d'abricot aux amandes
Žádné hodnocení
Petite crème express aux fruits rouges
15min
Papillote de fruits
30 min
Tarte au citron destructurée
20 min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 min
Mousse au chocolat magique
15min
Douceur mangue-Passion
15min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 min