Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 blanc d'œuf
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de mascarpone
- 30 g de sucre en poudre
- 6 oreillons d'abricots au sirop, en conserve, coupés en brunoise
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 549 kJ / 131 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines à l'orange
1 Std. 15 Min
Tarte au citron destructurée
20min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25min
Mousse à l'abricot
2 Std.
Tarte au citron destructurée
20min
Mousse aux pommes
40min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2hod. 15min
Mousse framboise-noix de coco
2hod. 15min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Verrine à la pomme
30min
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30min