Tartare d'abricots mousse de mascarpone

Tartare d'abricots mousse de mascarpone

4.6 89 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 15min.
6 portions

Suroviny

  • 1 blanc d'œuf
  • 50 g de crème liquide 35% m.g.
  • 100 g de mascarpone
  • 30 g de sucre en poudre
  • 6 oreillons d'abricots au sirop, en conserve coupés en brunoise

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portions

Protein 1.7 g
Kalorie 549 kJ / 131 kcal
Tuk 9.8 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 9.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...