Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g de sucre en poudre
- 130 g de biscuits secs, type Petit Beurre®
- 50 g de guimauve ou 12 Chamallows®
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 672 kJ / 161 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Délice au Carambar
2h 30min
Nougat de Montélimar
3 godz. 30 min
Saucisson au chocolat
6 godz. 25 min
Les croustouilles
20min
Roses des sables
45min
Guimauves à la fraise
3h 35min
Crémeux de Carambar
2h 30min
Pâte à tartiner express
15min
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
24 godz. 30 min
Le saucisson au chocolat
6h 15min
Bouchées caramel-chocolat
4h 45min
Financiers
30min