Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de pommes, pelées et détaillées en cubes
- 30 g de beurre demi-sel
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
- 2 œufs
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 150 g de mascarpone
- 1 c. à soupe de calvados
- 50 g de caramel au beurre salé
- 4 biscuits sablés au beurre, type Roudor, émiettés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1877 kJ / 448 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fraîcheur de nectarine
25 min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2h 15min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min
Tatin de poires aux speculoos
50 min
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30 min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3sa 20 dk
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 godz. 30 min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Mousse vanille-pomme
7ωρ.
Mousse aux pommes
40 min