Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de pommes, pelées et détaillées en cubes
- 30 g de beurre demi-sel
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
- 2 œufs
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 150 g de mascarpone
- 1 c. à soupe de calvados
- 50 g de caramel au beurre salé
- 4 biscuits sablés au beurre, type Roudor, émiettés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1877 kJ / 448 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines à l'orange
1 godz. 15 min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2sa 15 dk
Petite crème express aux fruits rouges
15min
Fraîcheur de nectarine
25min
Verrines aux fraises de saison
1h 30min
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30 Min
Verrines choco-caramel-speculoos
3 godz. 40 min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2 godz. 30 min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25min
Mousse aux pommes
40min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min