Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La compote de pommes
- 350 g de pommes à cuire, coupées en morceaux
- 20 g de beurre demi-sel
Le caramel au beurre salé
- 20 g de beurre demi-sel
- 40 g de sucre roux
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
La mousse à la vanille
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 10 g de sucre glace maison
- 2 jaunes d'œufs
- 30 g de sucre en poudre
- 200 g de mascarpone
- 1 pointe de couteau de vanille Bourbon en poudre
Le croustillant
- 60 g de biscuits sablés au beurre, type sablés bretons
- 60 g de noisettes décortiquées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1505.9 kJ / 362 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Tuk
- 30.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Tarte au citron destructurée
20 min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30 min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 Std. 50 Min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 godz. 30 min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Verrine à la pomme
30 min
Tarte au citron destructurée
20 min
Délice pomme-speculoos
12h