Zařízení & příslušenství
金沙蘋果蝦鬆
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
油25 克
-
蒜頭5 克
-
洋蔥15 克
-
鹹蛋黃 (約3顆)60 克
-
蝦仁 去腸泥,切丁100 克
-
新鮮香菇 切丁(約1公分)30 克
-
紅蘋果 切丁(約1公分)50 克
-
蘿蔓生菜 洗淨備用70 克
-
玉米片 略拍碎30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5 g
Kalorie
448.3 kJ /
107.2 kcal
Tuk
8.5 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
3.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
好簡單3步驟
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan