Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 克 水 (川燙用)
- 500 克 牛肋條
- 20 克 橄欖油
- 20 克 紅蔥頭 ,切塊
- 50 克 洋蔥 ,切塊
- 2 茶匙 紅椒粉
- 1 茶匙 凱宴辣椒粉
- 2 片 乾燥月桂葉
- ¼ 茶匙 乾燥百里香
- 1 茶匙 巴薩米可醋
- 400 克 牛肉高湯
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 50 克 蕃茄糊
- 120 克 綜合甜椒 ,切塊
- 50 克 西洋芹 ,去莖、切塊
- 150 克 櫛瓜 (黃、綠皆可),切滾刀塊
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 3188 kJ / 762.7 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Sacharidy
- 70.7 g
- Tuk
- 38.8 g
- Vláknina
- 3.8 g