蕃茄燉牛肉

蕃茄燉牛肉

4.5 20 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 45min.
2 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 牛肋條 切段(約4-5公分)
    400 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    300 克
  • 罐頭番茄
    400 克
  • 乾月桂葉
    2 片
  • 紅酒
    30 克
  • 100 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 358.3 mg
Protein 40.6 g
Kalorie 2612.7 kJ / 625.1 kcal
Tuk 37.9 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 14.8 g
Sacharidy 30.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...