Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 油
- 400 克 牛肋條 ,切段(約4-5公分)
- 300 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 400 克 罐頭蕃茄
- 2 片 乾月桂葉
- 30 克 紅酒
- 100 克 水
- ½ 茶匙 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粗粒
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2612.7 kJ / 625.1 kcal
- Protein
- 40.6 g
- Sacharidy
- 30.1 g
- Tuk
- 37.9 g
- Nasycený tuk
- 14.8 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 358.3 mg