Zařízení & příslušenství
蕃茄燉牛肉
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 45min.
2 人份
Suroviny
-
油10 克
-
牛肋條 切段(約4-5公分)400 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)300 克
-
罐頭番茄400 克
-
乾月桂葉2 片
-
紅酒30 克
-
水100 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
358.3 mg
Protein
40.6 g
Kalorie
2612.7 kJ /
625.1 kcal
Tuk
37.9 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
14.8 g
Sacharidy
30.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中式家常美味秘密
44 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan