蕃茄燉牛肉
TM6

蕃茄燉牛肉

4.5 (20 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 油
  • 400 克 牛肋條 ,切段(約4-5公分)
  • 300 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
  • 400 克 罐頭蕃茄
  • 2 片 乾月桂葉
  • 30 克 紅酒
  • 100 克 水
  • ½ 茶匙 鹽
  • 1 小撮 黑胡椒粗粒

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2612.7 kJ / 625.1 kcal
Protein
40.6 g
Sacharidy
30.1 g
Tuk
37.9 g
Nasycený tuk
14.8 g
Vláknina
4.1 g
Sodík
358.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty