蘑菇嫩雞燉飯

蘑菇嫩雞燉飯

4.3 20 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 紅蔥頭
    10 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    60 克
  • 奶油
    30 克
  • 去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)
    250 克
  • 蘑菇 切片
    80 克
  • 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘
    100 克
  • 義大利綜合香料
    ½ 茶匙
  • 高湯
    220 克
  • 鮮奶油
    30 克
  • 黑胡椒粗粒
    ¼ 茶匙
  • 帕瑪森起司 依個人口味調整
    5 克
  • 巴西利 (裝飾用)
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 185.6 mg
Protein 26.4 g
Kalorie 2745.2 kJ / 656.8 kcal
Tuk 40.9 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 156.7 g
Sacharidy 46.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...