Zařízení & příslušenství
蘑菇嫩雞燉飯
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
紅蔥頭10 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)250 克
-
蘑菇 切片80 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
義大利綜合香料½ 茶匙
-
高湯220 克
-
鮮奶油30 克
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
-
帕瑪森起司 依個人口味調整5 克
-
巴西利 (裝飾用)5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
185.6 mg
Protein
26.4 g
Kalorie
2745.2 kJ /
656.8 kcal
Tuk
40.9 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
156.7 g
Sacharidy
46.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
RISOTTO
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan