
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 油
- 300 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
- 15 克 蔥 (約2枝),切段
- 200 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 3 大匙 醬油 (約40克)
- 3 大匙 味醂 (約40克)
- 3 大匙 清酒 (約40克)
- 200 克 綜合甜椒 ,去籽、切塊(約2公分)
- 1 大匙 白芝麻
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 200.7 kcal / 839.8 kJ
- Protein
- 16.4 g
- Tuk
- 10.9 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 2 g