彩椒照燒雞

彩椒照燒雞

4.6 19 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 去骨雞腿排 切塊(約3公分)
    300 克
  • (約2枝),切段
    15 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    200 克
  • 醬油 (約40克)
    3 大匙
  • 味醂 (約40克)
    3 大匙
  • 清酒 (約40克)
    3 大匙
  • 綜合甜椒 去籽、切塊(約2公分)
    200 克
  • 白芝麻
    1 大匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 16.4 g
Kalorie 839.8 kJ / 200.7 kcal
Tuk 10.9 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...