照燒雞腿

照燒雞腿

4.0 42 rating
Příprava 20min.
Celkový 50min.
2 人份

Suroviny

  • 1 大匙
  • 去骨去皮雞腿肉 (約250-300克),切塊(約3公分)
    2 隻
  • 切段
    2 枝
  • 洋蔥 (約200克),切塊
    ½ 顆
  • 醬油
    3 大匙
  • 味醂
    3 大匙
  • 清酒
    3 大匙
  • 白芝麻
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 49.1 g
Kalorie 2255 kJ / 539 kcal
Tuk 26.8 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 17.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...