Zařízení & příslušenství
照燒雞腿
Příprava 20min.
Celkový 50min.
2 人份
Suroviny
-
油1 大匙
-
去骨去皮雞腿肉 (約250-300克),切塊(約3公分)2 隻
-
蔥 切段2 枝
-
洋蔥 (約200克),切塊½ 顆
-
醬油3 大匙
-
味醂3 大匙
-
清酒3 大匙
-
白芝麻1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
49.1 g
Kalorie
2255 kJ /
539 kcal
Tuk
26.8 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
17.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan