蒜辣黑白木耳蘆筍

蒜辣黑白木耳蘆筍

5.0 4 rating
Příprava 5min.
Celkový 15min.
2 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    15 克
  • 10 克
  • 新鮮白木耳 切片(約3公分)
    120 克
  • 新鮮黑木耳 切片(約3公分)
    120 克
  • 20 克
  • 1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 2 茶匙
  • 蘆筍 切段(約3公分)
    60 克
  • 香油 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 2 g
Kalorie 440 kJ / 105 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 9 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...