Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Milch
- 40 g Butter
- 1 Prise Salz
- 80 g Zucker
- 80 g Hartweizengrieß
- 1 Ei (Kl. M)
- 750 g Holunderbeersaft
- 250 g Apfelsaft, naturtrüb
- 30 g Speisestärke
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft aufgepresst
- ½ Zimtstange
- 2 Nelken
- 2 Äpfel, geschält, in Spalten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2109 kJ / 503 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erbsensuppe mit Würstchen
1h 45 min
Steckrübeneintopf mit Wiener Würstchen
45 min
Steckrüben mit Kartoffeln
40 min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 min
Eierstich (Suppeneinlage)
15min
Norddeutsches Kürbisbrot
3 Std. 15 Min
Bremer Labskaus
1h 20 min
Lakritzeis
8 Std. 30 Min
Steckrübenpüree
45 min
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45 min
Labskaus
50 min
Steckrüben-Kartoffel-Eintopf mit Mettwurst
50 min