Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 20 g coentros
- 2 dentes de alho
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 200 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de tomilho, só as folhas
- 1 c. chá de açúcar
- 800 g coxas de frango s/ pele
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 80 g farinha
- 1 pitada de noz-moscada
- Leite q.b.
Massa
- 1000 g farinha tipo 65
- 460 g manteiga
- 2 c. chá de açafrão-da-índia
- 230 g leite
Montagem
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 3 gemas de ovo batidas
- 1 c. sopa de leite
- Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Rolo de carne crocante
1h
Borrego mediterrânico
10 Std.
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50 min
Hambúrgueres de peixe
24h
Cornos de gazela
1h 30min
Tarte de bacalhau e brócolos
1hod. 10min
Madalenas com creme de avelã
30min
Hambúrgueres de sardinha
45 min
Crackers salgadas
30min
Tarte de alho-francês e fiambre
50 min
Croquetes
3h
Migas alentejanas com entrecosto
1h 30min