Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 180 g água
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 5 g açúcar amarelo
- 350 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 200 g fatias de bacon
- 200 g peito de frango cortado em cubos
- 150 g curgete cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 5 g molho inglês
- 1 c. chá de orégãos
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 50 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 100 g queijo mozarela curado cortado em pedaços
- 125 g cebola roxa cortada em lâminas
- 25 g manteiga
- 35 g açúcar amarelo
- 25 g vinho do Porto
- 20 g vinagre de vinho tinto
- 125 g tomate em pedaços
- 25 g ketchup
- ½ malagueta cortada em rodelas
- 1 folha de louro
- 25 g agrião, só as folhas
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 1 gema de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 843 kJ / 441 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Peru Wellington com batatas Duchesse
2h 15min
Frango recheado com frutos secos e batatas glaceadas
1 godz. 30 min
Tarte vulcão
1h 15min
Rolo de carne
1sa
Dip italiano de queijo
4hod. 10min
Tortilha espanhola baixa em calorias
45 dk
Empada de coelho
2h
Rolo de bacalhau
2h
Koulibiac - Lombo de salmão em massa folhada
1h 25min
Tarte de avelã com leite condensado
1sa
Empanada Catalã
2h
Empada Galega
35 dk