Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 油
-
10
克 薑 ,切片
nebo 10 克 蒜頭 ,切片 - 50 克 紅蘿蔔 ,去皮、切片
- 300 克 高麗菜 ,切塊(詳見要訣)
- 30 克 新鮮黑木耳 ,切條
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 352.4 kJ / 84.3 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 10.2 g
- Tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 1.025 g