Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chimichurri Sauce
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 10 fresh basil leaves
- 10 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 oz shallots, quartered
- 3 garlic cloves
-
1
fresh Fresno chili, stem and seeds removed
nebo 1 fresh jalapeño chili, stem and seeds removed - ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 3 - 4 tsp red wine vinegar
Steak
- 24 oz flank steak
- 1 tbsp olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 pita breads, whole
- 32 arugula leaves, to taste (optional)
- 4 heirloom tomatoes, sliced (¼ in.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken Fajita Soup
50min
South Texas Carne Guisada
1 Std. 20 Min
Margarita
10min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Jalapeño and Lime Chicken Burger with Corn Smash
1 Std. 15 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Cantina Salsa
5min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Beef Empanadas
1h 10min
Jalapeño Popper Dip
1h 10min