Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chimichurri Sauce
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 10 fresh basil leaves
- 10 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 oz shallots, quartered
- 3 garlic cloves
-
1
fresh Fresno chili, stem and seeds removed
nebo 1 fresh jalapeño chili, stem and seeds removed - ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 3 - 4 tsp red wine vinegar
Steak
- 24 oz flank steak
- 1 tbsp olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 pita breads, whole
- 32 arugula leaves, to taste (optional)
- 4 heirloom tomatoes, sliced (¼ in.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basil Pesto
10 min
Cantina Salsa
5 min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30 min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 godz. 25 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Fish Tacos
45min
Pico De Gallo
15 min
Margarita
10 min
Crab Cakes
1h 35min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Caesar Salad
30 min