Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Butter, in kleinen Stücken (ca. 5 mm), gefroren
- 120 g Quark, 40% Fett
- 120 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 30 g Öl
- 1 EL Rohrzucker
- 2 Ochsenherz-Tomaten, in dünnen Scheiben (ca. 3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1492 kJ / 357 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Französische Zucchini-Tarte
2 Std.
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 Std.
Paprika-Ricotta-Quiche
2 Std.
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1 Std. 30 Min
Chorizo-Quiche
2 Std. 30 Min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Gazpacho Andalusia
40 Min
Provenzalische Tarte
1 Std. 15 Min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1 Std. 30 Min
Ricotta-Tarte mit bunten Tomaten
2 Std.
Mediterrane Tomaten-Galette
1 Std. 15 Min
Schneller Tomaten-Ricotta-Pie
40 Min