Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
-
2
Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
nebo 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 500 g Bulgur
- 13 Tomaten, mittlerer Größe
- 1 Bund Frühlingszwiebeln
- 2 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Bund Pfefferminze, ohne Stiele
- 1 Salatgurke, geschält, entkernt, in Stücken
- 50 g Zitronensaft
- 60 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- ½ TL Zimt
- 2 Prisen Muskat
- 1 Msp. Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 6.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feldsalat mit Linsen
2j 15 menit
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1u. 50min
Tomaten-Brot-Salat
35 min
Paprikabrösel
30 min
Zatar
15min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Gebräunte Butter mit Ei und Pinienkernen
20min
Hummus-Wrap
2h 30 min
Tabouleh
15min
Gazpacho Andalusia
40 min
Pizza auf römische Art
1 Std. 40 Min
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1 Std. 40 Min