Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 260 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel frische Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 20 g Olivenöl
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Belag
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 10 g Olivenöl
- 100 - 150 g Sardelle,ganz, frisch (oder andere kleine Fische)
- 5 - 6 Cherrytomaten, halbiert
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2611 kJ / 624 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 101 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birnen-Walnuss-Terrine
5h 20min
Neapolitanischer Kranz
2h 15min
Focaccia mit Salsiccia
2 godz.
Focaccia mit Rosmarin
1 Std.
Focaccia Tonnata
1h 30 min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Thunfischmousse
10min
Thunfischsauce mit Joghurt
5min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 Min
Cannoli (Die Sopranos)
1h 30 min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1 Std.
Tintenfischsauce
40min