
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 260 g Wasser lauwarm
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel frische Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 20 g Olivenöl
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Belag
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie abgezupft
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 10 g Olivenöl
- 100 - 150 g Sardelle,ganz, frisch (oder andere kleine Fische)
- 5 - 6 Cherrytomaten halbiert
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 624 kcal / 2611 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 101 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30min
Pasta alla Putanesca
45min
Focaccia mit Zwiebeln
2hod. 20min
Focaccia mit Salsiccia
2hod.
Focaccia mit Thymian
1hod. 55min
Pissaladière
1hod. 20min
Knusprige Focaccia
2hod. 10min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2hod. 15min
Focaccia auf apulische Art
1hod. 40min
Focaccia mit Rosmarin
1hod.
Focaccia mit Kirschtomaten
2hod. 45min
Garnelen Aglio e Olio
20min