Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 260 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel frische Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 20 g Olivenöl
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Belag
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 10 g Olivenöl
- 100 - 150 g Sardelle,ganz, frisch (oder andere kleine Fische)
- 5 - 6 Cherrytomaten, halbiert
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2611 kJ / 624 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 101 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce alla Puttanesca
25 min
Focaccia Tonnata
1h 30min
Paprikabrösel
30min
Tintenfischsauce
40min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2h
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Frittata italiana
20 min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1h 10min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 min
Thunfisch-Tapenade
5 min
Pizza auf römische Art
1h 40min
Focaccia auf apulische Art
1h 40min