Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blätterteig
- 300 g Erdbeeren, halbiert
- 150 g Gelierzucker 2:1
- 450 g Blätterteig, TK
- Mehl zum Bearbeiten
- 1 Ei (Kl. M)
Brandteig
- 75 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 20 g Butter, weich
- 50 g Mehl
- 1 Ei (Kl. M)
Füllung und Verzierung
- 50 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 7 Blätter Gelatine, weiß
- 300 g Wasser, kalt, zum Einweichen
- 300 g Sahne
- 650 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 100 g Puderzucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 150 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1904 kJ / 453 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Schwarzwälder Kirschtorte
3 Std.
Käsesahnetorte mit Mango
8h
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10h
Allrounder-Torte
1h 30min
Bienenstich
3 Std.
Zimt-Biskuit-Rolle
45 min
Schokoladen-Meringue-Türmchen mit Himbeeren
50 min
Champagner-Trüffel-Torte
14 godz.
Schwarzwälder Kirschtorte
3 Std.
Biskuit
1h 30min
Haselnuss-Schokoladen-Torte
13 Std.
Kaffee-Schoko-Kuchen
7h