
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuit
- 80 g Mehl
- 60 g Speisestärke
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- 4 Eier (Kl. M)
- 160 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 150 g Lemon Curd
- Wasser, kalt zum Bestreichen
Füllung und Fertigstellung
- 5 Blätter weiße Gelatine
- Wasser, kalt zum Einweichen
- 70 g Zucker
- 1 Zitrone Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 350 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 100 g Magerquark
-
4
EL Limoncello
nebo 4 EL Orangensaft - 1 EL Puderzucker
- 2 Pfirsiche in dünnen Spalten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 539 kcal / 2261 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 65 g
Alternativní recepty
Schwarzwälder Kirschtorte
3h
Biskuit
1h 50 min.
Orangen-Schokoladen-Torte
3h 40 min.
Quark-Sahne-Blaubeer-Torte
6h 30 min.
Apfel-Keks-Charlotte
6h 30 min.
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10h
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4h
Aprikosen-Bienenstich
5h
Windbeutel mit Mocca-Sahne-Füllung
2h
Mascarpone-Apfel-Torte
6h
Käsesahnetorte mit Mango
8h
Kirsch-Windbeutel-Torte
5h