Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sirup
- 75 g Kaffee, aufgebrüht, stark
- 15 g Zucker
- 15 g Kaffeelikör
Schokoladen Ganache
- 150 g Zartbitter-Kuvertüre, mind. 55% Kakao, in Stücken
- 150 g Sahne
Kaffee-Creme
- 90 g Kaffee, aufgebrüht, stark
- 250 g Milch
- 30 g Zucker
- 25 g Vanillepuddingpulver
- 170 g Butter
Mandelbiskuit
- 70 g Mandeln
- 6 Eier
- 120 g Zucker und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Prise Salz
- 120 g Mehl
- 50 g Speisestärke
- 2 Prisen Tonkabohne, gerieben
Fertigstellung
- Physalis, halbiert, zur Dekoration
- essbarer Glitzerstaub, gold, zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3558 kJ / 850 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 57 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schwarzwälder Kirschtorte
3hod.
Käsesahnetorte mit Mango
8 Std.
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Kirsch-Baiser-Tarte
2h 15min
Zitronen-Biskuitrolle
5h
Tortentraum Himbeere
5h
Schoko-Mocca-Sahne-Torte
4h 30min
Erdbeer-Pfirsich-Torte
5h
Schwarzwälder Kirschtorte
3hod.
Orangen-Schoko-Biskuits
4h
Flockentorte
2h 25min
Kaffee-Schoko-Kuchen
7h