Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g Wasser
- 280 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Salz
- 160 g Mehl
- 4 Eier (Kl. M)
- ¼ TL Weinstein-Backpulver
- 50 g Zucker
- 500 g Milch
- 40 g Puddingpulver mit Vanillegeschmack
- 1 Dose Mandarinen (Abtropfgew. 175 g), abgetropft
- 1 EL Puderzucker
- 60 g Karamell-Sauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1307 kJ / 312 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biskuit
1 Std. 50 Min
Bienenstich
5 Std. 30 Min
Kirsch-Vanille-Torte
24 Std.
Mohnstriezel
2 Std. 15 Min
Brandteig
2 Std.
Donauwellen
2 Std. 30 Min
Haselnusstorte
3hod. 15min
Johannisbeer-Schnitte
2 Std. 30 Min
Schachbrett-Torte
5 Std. 10 Min
Puddingbrezel
2 Std. 30 Min
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2 Std. 30 Min
Flockentorte
2h 25min