Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Ausstäuben
- 100 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 250 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 4 Eier (Zimmertemperatur)
- 50 g Speisestärke
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- 50 g Sahne
- 1 EL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1510 kJ / 360 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Marmorkuchen
2h 10min
Zitronenkuchen
2h 30min
Zitronenkuchen
4h
Käsekuchen
4h 30min
Gedeckter Apfelkuchen
8 Std.
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 godz. 15 min
Gedeckter Apfelkuchen
1h 30min
Elsässer Apfelkuchen
5 godz. 10 min
Schokoladenkuchen
1h 25min
Schoko-Schokokuchen
2h 30min
Tortenboden
45min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2 Std. 5 Min