Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zitrone, Bio, Schale von ½ Zitrone fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 550 g Äpfel, geschält, geviertelt, in kleinen Stücken (z.B. Boskop)
- 110 g Zucker
- 5 Eier (Kl. M), getrennt
- 1 Prise Salz
- 200 g Milch
- 200 g Mehl
- 1 Msp. Weinstein-Backpulver
- 60 g Butter
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2653 kJ / 634 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 89 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2 Std. 30 Min
Apfelstrudel
1 Std. 20 Min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1h 15 min
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40 min
Semmelknödel
50 min
Grießnockerl
30 min
Grießschnitten mit Mohnzucker
2 godz.
Kaiserschmarrn
35 Min
Spätzle
30 min
Zwetschgen-Datschi
2 Std. 30 Min
Germknödel mit Vanillesauce
2 godz.
Kässpatzen
1h 15 min