Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Ausstäuben
- 200 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 5 Eier (Kl. M)
- 60 g Speisestärke
- 3 TL Weinstein-Backpulver
- 100 g Crème fraîche
- 2 Zitronen, Bio, davon die Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst
- 150 g Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1802 kJ / 430 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Weihnachtskuchen Linzer Art
2h 20min
Käsekuchen
4h 30 min
Heidelbeer-Marmorkuchen
1h 30min
Zitronen-Gugelhupf
1h 15 min
Riemchen-Apfelkuchen
1h 30min
Schoko-Nuss-Kuchen
1h 30min
Schmand-Apfel-Kuchen
1h 30min
Zimtschnecken
1h 20 min
Marmor-Gugelhupf
3h
Joghurt-Marmorkuchen (zuckerfrei)
3h 20min
Klassischer Marmorkuchen
1h 50 min
Elsässer Apfelkuchen
5h 10min