Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 70 g Butter, weich, in Stücken
- 200 g Milch
- 1 Ei
- 100 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
Apfelkompott
- 1200 g Äpfel, geschält, in Stücken
- 50 g Apfelsaft
- 70 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zimtstange
- 1 EL Speisestärke
- 2 EL Wasser
Pudding und Fertigstellung
- 500 g Milch
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 80 g Zucker
- 70 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 3 - 4 EL Mandeln, gehobelt
- Nutriční hodnoty
- na 25 Stücke
- Kalorie
- 23524 kJ / 5619 kcal
- Protein
- 96 g
- Sacharidy
- 863 g
- Tuk
- 189 g
- Vláknina
- 49.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1h 40min
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1 Std. 20 Min
Butterkuchen mit Vanillecreme
2 Std. 30 Min
Riemchen-Apfelkuchen
1 Std. 30 Min
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2h 10min
Pflaumen-Käsekuchen
4h
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2 Std. 30 Min
Birnen-Schmand-Torte
2h
Mohn-Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1h 45min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2 Std. 5 Min
Gigantischer Apfelkuchen
1 Std. 30 Min