Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 770 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 230 g Zucker
- 1 Prise Salz
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Ei
- 230 g Butter, weich, in Stücken
- ¾ TL Zitronenschale, gerieben
- 220 g Milch
- 200 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1300 kJ / 310 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Heidesand
2 godz. 50 min
Zitronenkuchen
4 Std.
Käsekuchen
4 Std. 30 Min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30min
Tortenboden
45min
Butterkuchen mit Hefe
1h 35min
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1h 45min
Zwetschgenkuchen
2h
Streusel
5 min
Omas Streuselkuchen vom Blech
3 Std.
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.
Elsässer Apfelkuchen
5 godz. 10 min