Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 770 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 230 g Zucker
- 1 Prise Salz
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Ei
- 230 g Butter, weich, in Stücken
- ¾ TL Zitronenschale, gerieben
- 220 g Milch
- 200 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1300 kJ / 310 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Butterkuchen mit Hefe
1hod. 35min
Bunter Retro-Obstboden
10 Std.
Rührkuchen
1h 10 min
Käsekuchen
4h 30min
Versunkener Apfel-Zwieback-Kuchen
3h
Elsässer Apfelkuchen
5 Std. 10 Min
Schmand-Apfel-Kuchen
1h 30 min
Streusel
5 Min
Tortenboden
45 min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2h 30min
Gigantischer Apfelkuchen
1h 30 min
Basic-Käsekuchen
10 Std.