Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 250 g Milch
- ½ TL Salz
- 75 g Zucker
- 2 Eier (Kl. M)
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerkrümelt
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Streusel
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 250 g Mehl
- 140 g Zucker
- 2 Prisen Salz
- 140 g Butter, kalt, in Stücken
- 15 g Wasser, kalt
Belag und Fertigstellung
- 800 g Äpfel
- 20 g Zitronensaft
- 750 g Zwetschgen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1392 kJ / 332 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhabarber-Streuselkuchen
2sa
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1sa 20 dk
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2sa 25 dk
Versunkener Apfel-Zwieback-Kuchen
3h
Zwetschgen-Datschi
2h 30min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 godz. 15 min
Elsässer Apfelkuchen
5h 10min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30min
Streusel
5min
Tortenboden
45 min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2h 5 min
Zwetschgenkuchen
2sa