Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl
- 100 g Zucker
- 3 Eier
- 1 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
Belag
- 500 g Äpfel, süß-säuerlich (z.B. Elstar), geschält, geviertelt
- 120 g Sahne
- 100 g Zucker
- 3 Eier
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1180 kJ / 282 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwetschgenkuchen
2h
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min
Kokos-Aprikosen-Butterkuchen
2 Std. 30 Min
Käsekuchen mit Mandarinen
9 godz. 20 min
Apfel-Sandkuchen
1h 30min
Zitronenkuchen
4 Std.
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1h 10min
Heidelbeer-Marmorkuchen
1h 30min
Schmand-Apfel-Kuchen
1h 30min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2h 5min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2 Std. 30 Min