Salsa inglese al ribes

Salsa inglese al ribes

4.0 1 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
1 vasetto

Suroviny

  • 50 g di cipolla rossa
  • 50 g di bacon affumicato a cubetti
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 20 g farina
  • 1 cucchiaino di dado Bimby per brodo di carne
  • 30 g di vino bianco secco
  • 60 g di acqua
  • 40 g di passata di pomodoro
  • 1 foglia di alloro secca
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 50 g di aceto di Sherry
    50 g di aceto di vino rosso
  • 50 g di gelatina di ribes nero (vedere consigli)
  • 1 pezzo di scorza d'arancia

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 4.9 g
Kalorie 230 kJ / 55 kcal
Tuk 2.9 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 1.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...