Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla rossa
- 50 g di bacon affumicato a cubetti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di farina
- 1 cucchiaino di dado Bimby per brodo di carne
- 30 g di vino bianco secco
- 60 g di acqua
- 40 g di passata di pomodoro
- 1 foglia di alloro secca
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
-
50
g di aceto di Sherry
nebo 50 g di aceto di vino rosso - 50 g di gelatina di ribes nero (vedere consigli)
- 1 pezzo di scorza d'arancia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 230 kJ / 55 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 1.9 g
- Tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 Min
Mousse di cioccolato profumata all'arancia e cannella
2 Std. 20 Min
Irish Coffee
10 min
Crespelle al riso farcite
2 Std. 50 Min
Soufflé di cioccolato con sorpresa
40min
Frittelline all'aglio selvatico con crema alle erbe
40min
Frittelle di prugne
9 Std.
Strudel di ricotta e pane
2h 30min
Budino agli agrumi
3sa 15 dk
Torta raw all'arancia e mandorle
1 godz. 30 min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min