Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g di marron glacés, a pezzi piccoli
- 50 g di Rum + q.b.
- 40 g di zucchero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di crema di marroni
- 200 g di pan di Spagna (vedere consigli)
- 6 marrons glacés
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1545 kJ / 369 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 48.4 g
- Tuk
- 12.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semifreddo allo zabaione
12h 15min
Crema di marroni
1 godz. 10 min
Gelatina al vino rosso e mirtilli
35min
Zabaione
15min
Budino alla menta
2h 45min
Budino di zucca e arancia
1 godz. 35 min
Mousse di cioccolato profumata all'arancia e cannella
2 Std. 20 Min
Gelato alle castagne
10hod. 30min
Budino di semolino
3 Std. 5 Min
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5h 45 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Gelato allo zabaione
10 Std. 20 Min