Gelatina al vino rosso e mirtilli
TM6 TM5

Gelatina al vino rosso e mirtilli

4.7 ( 7 hodnocení )

Suroviny

  • 450 g di vino rosso corposo
  • 250 g di succo di mirtilli
  • 1 bustina di gelificante 2:1
  • 350 g di zucchero
  • 1 stecca di cannella
  • 3 chiodi di garofano

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
49 kcal / 205 kJ
Protein
0 g
Tuk
0 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
0.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty