Gelatina al vino rosso e mirtilli
TM5 TM6

Gelatina al vino rosso e mirtilli

4.8 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 450 g di vino rosso corposo
  • 250 g di succo di mirtilli
  • 1 bustina di gelificante 2:1
  • 350 g di zucchero
  • 1 stecca di cannella
  • 3 chiodi di garofano

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
205 kJ / 49 kcal
Protein
0 g
Sacharidy
12 g
Tuk
0 g
Vláknina
0.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty