Gelatina al vino rosso e mirtilli

Gelatina al vino rosso e mirtilli

4.8 9 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 vasetti

Suroviny

  • 450 g di vino rosso corposo
  • 250 g di succo di mirtilli
  • 1 bustina di gelificante 2:1
  • 350 g di zucchero
  • 1 stecca di cannella
  • 3 chiodi di garofano

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 0 g
Kalorie 205 kJ / 49 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...