
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g di vino rosso corposo
- 250 g di succo di mirtilli
- 1 bustina di gelificante 2:1
- 350 g di zucchero
- 1 stecca di cannella
- 3 chiodi di garofano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 49 kcal / 205 kJ
- Protein
- 0 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cantucci al rosmarino
1hod. 30min
Confettura di ananas e pepe rosa
55min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10hod. 20min
Olio allo za'atar
1hod. 10min
Negroni
10min
Pectina
55min
"Birra" allo zenzero
10min
Crema di marroni
1hod. 10min
Confettura di fragole al balsamico
1hod.
Chutney di zucca
1hod. 10min
Salsa all'arancia
25min
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1hod. 20min