Zařízení & příslušenství
Gelatina al vino rosso e mirtilli
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 vasetti
Suroviny
-
450 g di vino rosso corposo
-
250 g di succo di mirtilli
-
1 bustina di gelificante 2:1
-
350 g di zucchero
-
1 stecca di cannella
-
3 chiodi di garofano
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Protein
0 g
Kalorie
205 kJ /
49 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Conserve
70 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Marmellata di pomodori verdi
25hod. 10min.
Crema al limone
10hod. 20min.
Maionese
10min.
Burro
40min.
Mostarda
36hod. 40min.
Pesche al forno ricoperte di meringa
45min.
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min.
Chutney di zucca
1hod. 10min.
Composta di cipolle rosse
2hod.
Crème brûlée portoghese
30min.
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1hod. 30min.
Caponata di mele
50min.