Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g di vino rosso corposo
- 250 g di succo di mirtilli
- 1 bustina di gelificante 2:1
- 350 g di zucchero
- 1 stecca di cannella
- 3 chiodi di garofano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 205 kJ / 49 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmellata di pomodori verdi
25óra 10p
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1h 30min
Chutney di zucca
1h 10min
Composta di fragole e semi di chia (senza zuccheri aggiunti)
1h 40min
Confettura di ananas e pepe rosa
55min
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3h 15min
Maionese
10min
Confettura di fragole classica
1h 5min
Primosale
4 godz. 45 min
Ciliegie sotto spirito
1440 Std. 35 Min
Composta di frutti di bosco con stevia (a ridotto contenuto di zuccheri)
1h 20min
Confettura di ciliegie
1h 30min