Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g di vino rosso corposo
- 250 g di succo di mirtilli
- 1 bustina di gelificante 2:1
- 350 g di zucchero
- 1 stecca di cannella
- 3 chiodi di garofano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 205 kJ / 49 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Composta di mele e uvetta alla cannella (senza zuccheri aggiunti)
1 godz. 20 min
Crema di marroni
1 Std. 10 Min
Confettura di cipolle di Tropea
55 Min
Confettura di ananas e pepe rosa
55 Min
Confettura ai petali di rosa
45min
Torrone morbido
6h 20min
Maionese
10 min
Burro alle nocciole
1 Std. 30 Min
Burro Montpellier
Žádné hodnocení
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1 Std. 30 Min
Confettura di peperoncini piccanti
35min
Marmellata di limoni
1 godz. 20 min