Kompatibilní verze
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di spumante moscato di Terracina DOC
- 4 tuorli d'uovo
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina
- 150 g di panna fresca liquida
- frutta candita mista
- 4 meringhe
- frutta candita mista q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto al nero di calamari
40 Min
Buridda alla ligure
55min
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Vellutata di castagne e pastinaca
1h
Gelato al Primitivo di Manduria
24h 30min
Bavarese alla liquirizia
5u. 15min
Dolce al semolino con albicocche e crema inglese
50 Min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3 Std.
Gelato alle castagne
10 godz. 30 min
Mousse al cioccolato e arancia (senza glutine)
8h 20min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25 Min
Risotto al nero di seppia
35 Min