Kompatibilní verze
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di spumante moscato di Terracina DOC
- 4 tuorli d'uovo
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina
- 150 g di panna fresca liquida
- frutta candita mista
- 4 meringhe
- frutta candita mista q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coulis di frutta
10min
Tiliccas sarde
2h 20min
Mini flan parisienne
9h
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3h 15min
Meringhe
2h
Charlotte alle pere (senza glutine)
7 Std. 15 Min
Mini bavaresi alle more
4 godz. 30 min
Mousse ai frutti rossi
4 Std.
Galette des rois alle mele caramellate
3h
Bavarese al mandarino
4 godz. 45 min
Lemon meringue pie
3h
Meringhe al caramello con crema inglese
30 min