
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 215 g di latte intero
- 110 g di zucchero
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 15 g di amido di riso
- 70 g di uova
- 20 g di miele
- 35 g di burro a pezzi
- 12 g di gelatina in fogli precedentemente ammollata in acqua fredda
- 510 g di mango in purea
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 135 kcal / 565 kJ
- Protein
- 2.1 g
- Tuk
- 4.4 g
- Sacharidy
- 23.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Dessert pesche e arance con mousse al formaggio
30min
Frozen yogurt al mango e scaglie di cocco
10hod. 20min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1hod.
Spuma di barbabietola con aringhe
1hod. 15min
Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi
6hod. 30min
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6hod. 35min
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
45min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Salsa caramello al caffè
45min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min