Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di olio di semi di girasole
- 2 cetriolini sott'aceto
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 10 g di capperi sotto sale (1 cucchiaio)
- 2 tuorli sodi
- 1 cucchiaino di senape piccante (volitelně)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 tuorlo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2121 kJ / 507 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 53.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 Min
Merluzzo in salsa aioli
1 Std.
Salsa barbecue
20 Min
Salsa bernese
20 Min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Salsa olandese
30 Min
Vichyssoise
6h
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Burro alle erbe aromatiche
5 Min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 Min
Soufflé al Castelmagno
55 Min
Tzatziki
20 Min