
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di olio di semi di girasole
- 2 cetriolini sott'aceto
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
- 10 g di capperi sotto sale (1 cucchiaio)
- 2 tuorli sodi
- 1 cucchiaino di senape piccante (volitelně)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 tuorlo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 507 kcal / 2121 kJ
- Protein
- 5.8 g
- Tuk
- 53.6 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Salsa bernese
20min
Merluzzo in salsa aioli
1hod.
Vinaigrette di senape e aneto
Žádné hodnocení
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Salsa selinuntina
15min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Sciatt
1hod.
Gazpacho
15min
Malfatti bergamaschi
40min
Crema di porri gratinata
50min
Salsa verde "Bagnet"
15min