Salsa tartara

Salsa tartara

4.3 33 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 10min.
200 g

Suroviny

  • 100 g di olio di semi di girasole
  • 2 cetriolini sott'aceto
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 10 g di capperi sotto sale (1 cucchiaio)
  • 2 tuorli sodi
  • 1 cucchiaino di senape piccante (volitelně)
  • 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
  • 1 tuorlo fresco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Protein 5.8 g
Kalorie 2121 kJ / 507 kcal
Tuk 53.6 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 0.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...