Salsa tartara

Salsa tartara

4.4 31 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 10min
200 g

Suroviny

  • di olio di semi di girasole
    100 g
  • cetriolini sott'aceto
    2
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • di capperi sotto sale (1 cucchiaio)
    10 g
  • tuorli sodi
    2
  • di senape piccante (volitelně)
    1 cucchiaino
  • di aceto di vino bianco
    1 cucchiaio
  • tuorlo fresco
    1

Nutriční hodnoty na 100 g

Kalorie 507 kcal / 2121 kJ
Protein 5.8 g
Tuk 53.6 g
Sacharidy 0.3 g
Vláknina 0.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...