Malfatti bergamaschi

Malfatti bergamaschi

4.3 64 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

Malfatti
  • 700 g di acqua
  • 2 pizzico di sale
  • 600 g di spinaci freschi in foglia
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 90 g di burro
  • 200 g di ricotta fresca
  • 3 uova
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 150 - 180 g di farina tipo 00
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 50 g di burro sciolto

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 25.3 g
Kalorie 2962 kJ / 708 kcal
Tuk 49.1 g
Vláknina 3.9 g
Sacharidy 41.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...