Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Malfatti
- 700 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 600 g di spinaci freschi in foglia
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 90 g di burro
- 200 g di ricotta fresca
- 3 uova
- 150 - 180 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 50 g di burro sciolto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2962 kJ / 708 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 49.1 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di spinaci
55 Min
Gnocchi di polenta
25min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40min
Spatzle agli spinaci
1h
Polenta
1h
Gnocchi alla romana
1h 15min
Canederli allo speck
2h 40min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi verdi alla romana
1 godz. 20 min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min