Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 375 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 70 g di olio di oliva
- 180 g di acqua tiepida
Ripieno
- 550 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi, semi-congelata
- 90 g di olive nere denocciolate
- 110 g di peperone rosso a pezzi
- 55 g cipolla bianca a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di pomodori perino
- 1 cucchiaio di salsa Worcestershire
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ¼ cucchiaino di origano secco
- ¾ cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 uovo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1178 kJ / 280 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Burrito di pollo con salsa chipotle
40min
Samosas con carne e verdure
1h 15min
Pollo alla Cantonese con verdure
25min
Baozi brasati
1h 30 min
Cruditè di verdure con salsa alla panna acida
20min
Empanadas di pollo argentine
4h
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1u. 20min
Biscotti farciti (Alfajores argentini)
1 Std. 5 Min
Empanadas vegetariane
1h 30 min
Pollo karaage con salsa di soia aromatizzata
30min
Empanadas di pollo e peperoni
2h 30min
Baozi di maiale al vapore
2h 10min