Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Crema di zucca
- 75 g di mandorle pelate
- 800 g di acqua
- 450 g di polpa di zucca mantovana, a pezzi
- 120 g di burro a pezzi
- 150 g di zucchero
- 4 uova
- 75 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2026 kJ / 484 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 53.1 g
- Tuk
- 27.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di ricotta
50 min
Torta soffice al cioccolato e pere
1h 10 min
Crostata al moscato e fragole
3h 55 min
Torta mascarpone e noci
1h 30min
Torta rovesciata ai fichi
1 Std. 15 Min
Cheesecake alla ricotta
4u. 35min
Mug cake alla ricotta e mirtilli
25 min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1u. 40min
Gnocchi allo yogurt e prosciutto crudo
1h 10 min
Torta zucchine e cacao
25 Std.
Ciambella di zucca
1 Std. 20 Min
Crostata di mandorle e ricotta
1h 10 min