Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Crema di zucca
- 75 g di mandorle pelate
- 800 g di acqua
- 450 g di polpa di zucca mantovana, a pezzi
- 120 g di burro a pezzi
- 150 g di zucchero
- 4 uova
- 75 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2026 kJ / 484 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 53.1 g
- Tuk
- 27.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 min
Torta integrale al profumo di agrumi
1h
Crema al mandarino
20min
Crostata di carote e arance
1h 25 min
Ghiaccioli cremosi alla mandorla e pistacchi
9h 20min
Dolcetti di pane e pesche
40 min
Biscotti al tè verde
30 min
Muffin integrali alle prugne
30 min
Stelle di pan di zenzero
1sa 35 dk
Ciambella di zucca
1h 20 min
Profumo di cannella
1h 45 min
Crostata di zucca all'amaretto
3h 45min