
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di acqua
- 500 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette
- 200 g di polpa di zucca a cubetti (2-3 cm)
- 630 g di farina tipo 0
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone preferibilmente biologica (volitelně)
- 1 uovo
- 2 cucchiaino di sale
- 25 g di burro
- 300 g di latte
- 150 g di Taleggio a pezzi
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 636 kcal / 2660.9 kJ
- Protein
- 23.5 g
- Tuk
- 15.2 g
- Sacharidy
- 99.9 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Nasycený tuk
- 8.9 g
- Sodík
- 1151.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di zucca gialla
1hod. 5min
Gnocchi di patate ripieni di zucchine
1hod. 10min
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Tortelli di zucca mantovani
2hod. 30min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1hod. 30min
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1hod. 20min
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
1hod. 30min
Gnocchi di castagne ai funghi
1hod. 5min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1hod. 35min
Malfatti bergamaschi
40min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1hod. 10min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1hod. 30min