Gnocchi di zucca al Taleggio

Gnocchi di zucca al Taleggio

2.9 21 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
6 porzioni

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 1000 g di acqua
  • 500 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette
  • 200 g di polpa di zucca a cubetti (2-3 cm)
  • 630 g farina tipo 0
  • 2 - 3 pezzi di scorza di limone (volitelně) preferibilmente biologica
  • 1 uovo
  • 2 cucchiaino di sale
  • 25 g di burro
  • 300 g di latte
  • 150 g di Taleggio a pezzi
  • 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritata

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1151.6 mg
Protein 23.5 g
Kalorie 2660.9 kJ / 636 kcal
Tuk 15.2 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 8.9 g
Sacharidy 99.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...