Gnocchi di zucca al Taleggio

Gnocchi di zucca al Taleggio

2.8 19 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 10min
6 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
    50 g
  • di acqua
    1000 g
  • di patate a pasta farinosa pelate e a fette
    500 g
  • di polpa di zucca a cubetti (2-3 cm)
    200 g
  • di farina tipo 0
    630 g
  • di scorza di limone (volitelně) preferibilmente biologica
    2 - 3 pezzi
  • uovo
    1
  • di sale
    2 cucchiaino
  • di burro
    25 g
  • di latte
    300 g
  • di Taleggio a pezzi
    150 g
  • fili di erba cipollina fresca tritata
    2 - 3

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 636 kcal / 2660.9 kJ
Protein 23.5 g
Tuk 15.2 g
Sacharidy 99.9 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 8.9 g
Sodík 1151.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...