Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di acqua
- 500 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette
- 200 g di polpa di zucca a cubetti (2-3 cm)
- 630 g di farina tipo 0
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologica
- 1 uovo
- 2 cucchiaino di sale
- 25 g di burro
- 300 g di latte
- 150 g di Taleggio a pezzi
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2660.9 kJ / 636 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Sacharidy
- 99.9 g
- Tuk
- 15.2 g
- Nasycený tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1151.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi zucca e salmone
1h 5min
Gnocchi di polenta
25 min
Gnocchi di zucca gialla
1h 5min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Gnocchi alle ortiche
1 Std. 10 Min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Canederli allo speck
2h 40 min
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1 Std.