Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 300 g de viande de bœuf hachée
- 50 g de vin rouge
- 1 pincée de sucre en poudre
-
¼
de c. à café de sel de céleri
nebo ¼ de c. à café de sel - 300 g d'eau
- 100 g de fromage râpé
- 400 g de tomates concassées en conserve
- ¼ de c. à café de poivre moulu
- 1 feuille de laurier
- 350 g de pâtes sèches, type macaroni
- 20 g de concentré de tomate
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1626.5 kJ / 385.3 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 46.2 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 280 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de macaronis au poulet
45 Min
Spaghetti aux boulettes de viande... sous un ciel d'Italie
50 Min
Tagliatelle au poivron et au poulet
35min
Coquillettes express
15min
Spaghetti bolognaise maison
50 Min
Lasagne à la bolognaise et ricotta
2 Std.
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30min
Bœuf aux champignons
30min
Carbonara
30min
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
L'incontournable sauce bolognaise
50 Min
Risotto à la viande hachée
45 Min