Macaroni à la bolognaise

Macaroni à la bolognaise

2.5 379 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
6 portions

Suroviny

  • 2 gousses d'ail
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 200 g de champignons de Paris frais coupés en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 50 g de carotte coupée en tronçons
  • 300 g de viande de bœuf hachée
  • 50 g de vin rouge
  • 1 pincée de sucre en poudre
  • ¼ de c. à café de sel de céleri
    ¼ de c. à café de sel
  • 300 g d'eau
  • 100 g de fromage râpé
  • 400 g de tomates concassées en conserve
  • ¼ de c. à café de poivre moulu
  • 1 feuille de laurier
  • 350 g de pâtes sèches type macaroni
  • 20 g de concentré de tomate

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 280 mg
Protein 22.7 g
Kalorie 1626.5 kJ / 385.3 kcal
Tuk 11.5 g
Vláknina 5.2 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sacharidy 46.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...