Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Trito aromatizzato
- 30 g di panettone, la crosta a pezzi
- 10 g di liquirizia pura in caramelle
- 20 g di riso Carnaroli
Risotto meneghino
- 20 g di scalogno
- 15 g di burro
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di riso Carnaroli
- 900 g di acqua
- 10 g di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1625 kJ / 389 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 72.6 g
- Tuk
- 8.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto alla campagnola
30min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1h 10min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto lardo e crescenza al miele
35min
Elisir del tempo
10 min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto al Barolo
30min
Cocktail al pompelmo, zenzero e Vodka
10 min
Risotto con mele e funghi
40min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Risotto pere e Taleggio
40min