Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
-
200
g di ricotta di pecora, ben sgocciolata dal siero
nebo 200 g di ricotta vaccina, ben sgocciolata dal siero - 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 3 - 4 pomodori secchi a pezzettini
- 20 - 30 olive verdi denocciolate a metà
- 20 capperi sott'aceto sgocciolati, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1038 kJ / 248 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 13.9 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1h 25min
Bicchierini prosciutto e piselli
35min
Praline al cioccolato
1h 25min
Muffin salati
1u.
Colomba salata alla curcuma con verdure e gamberi
3h
Cheesecake al forno con fagiolini
2h
Cheesecake al pesto genovese
9h
Quiche ai formaggi e erba cipollina
1 Std. 20 Min
Sformatini di riso tricolore
1h 25min
Mini soufflé
1 Std. 15 Min
Crespelle al riso farcite
2 Std. 50 Min
"Finta" cheesecake
1 Std. 55 Min