Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
-
200
g di ricotta di pecora, ben sgocciolata dal siero
nebo 200 g di ricotta vaccina, ben sgocciolata dal siero - 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 3 - 4 pomodori secchi a pezzettini
- 20 - 30 olive verdi denocciolate a metà
- 20 capperi sott'aceto sgocciolati, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1038 kJ / 248 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 13.9 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5u. 15min
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3 Std.
Colomba pasquale alle mandorle
1h
Rosette al salmone e gamberetti (senza glutine)
2h 5 min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1 godz. 25 min
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Stuzzichini di Pasqua
1 Std. 30 Min
Pan coniglio
5h 5min
Salatini vegetariani
50 Min
Crema di funghi e noci
15 Min
Lasagne fredde
1 Std. 10 Min
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55min